Så här är det.....

Livet för mej har varit kantat av många kriser. Jag har förlorat många nära och kära. Sista året har varit en berg o dalbana med yngsta barn-barnet  som fick hjärnblödning vid födelsen. Allt detta har gjort att jag känner djup oro och ångest så fort det händer något i min närhet. Man tänker att nu är det någon mer som ska dö. Nu är det mindre än en månad som jag förlorade mitt hem, sambo och hela hans familj. Känns som dom alla har dött. Jag känner mej så ensam i allt detta. Vet inte hur framtiden kommer att bli.....känner mej helt tom.....


Kommentarer
Postat av: Caroline

Önskar dig en låtsas ros på alla hjärtans dag.
Det fick jag av pappa.

KRAM

2008-02-14 @ 13:00:02
URL: http://vitlantligsjal.blogspot.com
Postat av: kicki

Jag skickar dej en styrkekram...hoppas du kan känna den..sköt om dej min vän.

2008-02-14 @ 13:45:34
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se
Postat av: Ängeln

Förstår att det måste ha hänt en del men eftersom du andas och lever så finns du. Ta vara på det och lev vidare även om det är svårt. Du hittar nog snart din plats och framtiden har alltid en massa spännande saker att erbjuda. Inte bara elände som tur är.
Ha en bra alla hjärtans dag, så bra du kan!!!

kramar
Ängeln

2008-02-14 @ 13:51:42
URL: http://www.andar.blogg.se
Postat av: Christina

Jag tänker på dig och önskar att du får en bra dag trots det du går igenom nu, En stor varm kram ger jag dig.

2008-02-14 @ 16:38:55
URL: http://mammastina.blogg.se
Postat av: Karin

Många styrkekramar till dej på alla hjärtans dag. Hörs snart.

2008-02-14 @ 19:22:59
Postat av: Anna-Carin:s kafferep

Hej! Livet är orättvist,för vissa går livet som genom en röd tråd,allt bara flyter på.För vissa är det som du skriver,en berg o dalbana.Jag har aldrig förlorat någon,men kan ändå känna igen den tomhet du nu känner och ovissheten om framtiden.Du är super super duktig som tagit dig tillbaka till arbetslivet,som säkert inte är en dans på rosor.
Varje dag är en kamp,så känner i allafall jag.Jag finns här för dig och jag kommer att stötta dig i dina med och motgångar.Tusen kramar på Alla hjärtans dag. // Anna-Carin

2008-02-14 @ 19:50:12
URL: http://www.fibromy.blogg.se
Postat av: majacalzone

Du har varit med om det värsta som kan hända en mamma, förlorat 2 barn!!! Det kan ju aldrig bli värre än så, eller hur?? Du klarade det och tog dig vidare. Du är en fighter!!! Just nu är det tungt med separationen, men det kommer du också att ta dig igenom. Stor stark kram på alla hjärtans dag!

2008-02-14 @ 22:53:43
Postat av: Nickan

Det är mycket roligt att se dig här igen. Tråkigt med allt som hänt. Jag hoppas och tror att det blir bättre snart.Hur går det nya jobbet? Sköt om dig, jag tänker på dig!//Annika

2008-02-17 @ 11:17:15
URL: http://opelnickan.blogg.se
Postat av: Anna

När det känns som tyngst brukar man lätt missa de små ljusglimtar som faktiskt finns. Många gånger missar men dem för att man har ögonen fulla av tårar eller blundar (ibland mentalt). Försök titta deig omkring så ser du att det inte är så mörkt hos dig som det kan verka. Du har barn, barnbarn och vänner som bryr sig om dig! Njut av det och försök att inte ta ut kriserna i förtid, däe är jobbiga nog när de kommer.
Anna

2008-02-18 @ 12:12:40
URL: http://enannassida.blogg.se
Postat av: Maria

Jag tycker du är en otroligt stark person som gått igenom så många kriser och ändå orkat berätta om det på det. Du ska se att du klarar dig igenom det är också.
Ta hand om dig nu!
Maria

2008-02-19 @ 20:43:32
URL: http://mariasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0